בראוניז אמריקאיים אמיתיים

 

בראוניז אמיתיים לא באמת מזכיר עוגה בחושה בטעם או במרקם. בעוד עוגות בחושות הן בדרך כלל אווריריות, לבראוניז אמריקאיים אמיתיים מרקם דחוס, קצת כבד וטעם שוקולדי עשיר מאוד.

המתכון הזה מהיר ופשוט להכנה עם מצרכים שיש בכל בית. גם זמן האפייה קצר יחסית, אז אם לילדים מתחשק משהו מתוק ומשעמם להם אחר הצהריים או בסוף השבוע – זה המתכון בשבילכם.

עד שהבראוניז מוכנים מותר ללקק את הכף!

מצרכים:

75 גרם חמאה

1.5 כוסות סוכר

2 ביצים

3/4 כוס קמח תופח

1/2 כוס קקאו

כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

ממיסים במיקרוגל 75 גרם חמאה ומערבבים בקערה עם הסוכר, הביצים וכפית תמצית וניל.

מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. ניתן להוסיף 2 כפות חלב או מים אם התערובת יבשה מדי.

יוצקים לתבנית משומנת עד למחצית גובהה ואופים בחום בינוני (180 מעלות) כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש.

להגשה:

באופן מסורתי, את הבראוניז מגישים כשהם חתוכים לריבועים או בקוביות בגודל ביס (בגלל צורת הגשה זו, רבים מתבלבלים וחושבים שבראוניז הם עוגיות).

בתאבון!